Resultados

Malasia - Liga M3 03/08 08:45 - Melawati FC v PIB FC D 0-0

Estadísticas

 TotalLocalVisitante
Encuentros Disputados 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 1 1 0
Losses 0 0 0
Goals for 0 0 0
Goals against 0 0 0
Clean sheets 1 1 0
Failed to score 1 1 0

Wikipedia - Melawati F.C.

Melawati Football Club, is a Malaysian semi-professional football club based in Taman Melawati, Ulu Klang, Selangor. They currently play in the third-tier division in Malaysian football, the Malaysia M3 League. The club is also involved in the Malaysia FA Cup.

History

The club founded in 2014 in Taman Melawati, Selangor and participated in several competitions in Klang Valley. The club is the first team in the Klang Valley League to win four consecutive league titles (2014, 2015, 2016, and 2017).

In 2018, the club has won the Selangor Social Premier League and been eligible to compete in the Malaysia M3 League.

On 17 February 2019, the club competed in the Malaysia FA Cup for the first time in the club's history.

Starting from 2020 season, the club has been rebranded to Melawati Football Club.

Melawati FC, un equipo de fútbol malayo con sede en la ciudad de Shah Alam, Selangor. El club fue fundado en 2016 y compite actualmente en la Liga Premier de Malasia, la segunda división del fútbol malayo. El Melawati FC juega sus partidos en casa en el Estadio UiTM.

El Melawati FC es un club joven, pero ya ha logrado algunos éxitos. En 2018, el club ganó la Liga Estatal de Selangor, ascendiendo así a la Liga Premier de Malasia. En su primera temporada en la Liga Premier, el Melawati FC terminó en el séptimo lugar.

El Melawati FC es un equipo ambicioso que aspira a ascender a la Superliga de Malasia, la primera división del fútbol malayo. El club cuenta con un joven y talentoso plantel, liderado por el delantero estrella Akhyar Rashid.

El Melawati FC es un club muy popular entre los aficionados al fútbol en Malasia. El club cuenta con una gran base de seguidores que acuden a los partidos en masa para animar a su equipo. El Melawati FC es un equipo que está en alza y que promete dar mucho que hablar en los próximos años.